Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/6-18 blivit lämnad


tjejen med ett hjärta i renaste bly

den sköljer över dig som syra
den bittra sanningen

du är fel
allt var fel

du var ingen oslipad diamant
du är en sten
man slipar och slipar
tills det bara finns små fragment kvar
ingen vacker yta som dolde sig under det där inte

hans ord som spikar rakt in i hjärtat

det här är till dig
vars hjärta precis blivit trampat, stampat på;
allt fortsätter

sekunderna, dagarna, musiken fortsätter spela
vare sig du vill det eller inte

det känns tungt för varje andetag, men det går




Fri vers av kamrat
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-12 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat