Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enorma hav av vitsippor vill lysa upp markens grå

Snart träder våren över tröskeln
dörren till grönskans årstid kommer
att öppnas upp på vid gavel och visa
sina konstverk fylld av olika färger
marken kommer erövras av paletter
träden explodera i starkaste grönt
oändliga tavlor att titta och njuta av
enorma hav av vitsippor tränga sig
igenom markens grå och säga hej
kvittertoner och bäckens porlande
sjunga ut sina befriande sånger
att nu är det äntligen vår!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-13 00:03



Bookmark and Share


  Stisse
Så underbart du beskriver vårens ankomst och hur ljuset erövrar mörkret dag för dag. Varje år samman förundran att det är möjligt.
2019-03-18

  Bibbi VIP
Å, vad jag längtar dit.
2019-03-13

  Kungskobran VIP
Och allt blir återfött...
Fint beskrivet av dig
2019-03-13

  Fulbergarn
den vita fina vinter går mot sin död,
det ska bli skönt



2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP