Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bråka med sin kropp och hela världen




du minns inte
hur
din mamma tog i dig

hennes händer
formade
upplevelsen

av hur värdefull du är
eller
omöjlig

din kropp
minns
allt

mamma
var
världen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-13 08:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Min lilla erfarenhet säger att pappas händer och mammas är helt olika. Både till form, följsamhet och lukt. Trösten söks oftare i mammas famn...eller ?
2019-03-13

  smultronbergen VIP
Pappor eller?
2019-03-13

    ej medlem längre
Fast det finns mer än mammor
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP