Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt o skratt

 

 

 och allt man varit med om i livet

alla gånger som man gråtit övergivet

 

spillda tårar över stort och smått

tårar i överflöd jag fått

 

idag jag hellre skrattar

det jag högre skattar

 

men ibland skratt blir till tårar

av glädje men ingen blir sårad

 

av sorg tårar de flödar så

för döden ingen undkommer ändå

 

döden man motar undan i en vrå

där kan den vara tills det är dags att gå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-13 09:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Säga vad man vill om Döden, den håller vad den lovar iaf
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP