Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina blickar var magiska

 

Ömhet,
Och
Ödmjukt

Bar dina ögon blickar

Magiska,
Och
Transparanta

Var dina mjuka ögonblickar

Hur?
Vågar jag motstå dem
Och tacka nej till dem

Vilsen
Gick och var jag hela mitt liv
Tills du kom fram in i mitt liv

Droppet!
Som du droppade i mina vilsna års tid
Ledde till dig och ingen annan

Och,
Nu står jag säker
Du står säker

Och den äkta kärleken
Den sanna du
Och den sanna jag

Och sanningen
Och ärligheten
Och kärleken

De magiska blickarna skapade mig på nytt!
Halleluja!
Halleluja!

Tack min herre GUD för kärleken du gav mig!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-03-13 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP