Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILT LIV

vilt liv som glöder

vilt liv med klös

vilt liv som blöder

rastlös, nervös

vilda konflikter

en galen sits

märkliga dikter

en värld som bits

 

vilt liv som sjuder

som kokar ner

vilt liv som bjuder

på mycket mer

som ett kaotiskt

fyrverkeri

så oberäkneligt

det kan bli!

 

 

ett originellt liv

ett original

vilt liv som väljer

vildare val

vild tid på jorden

en liten stund

och mellan varven

minns hon john blund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-03-13 11:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Take a walk on the wild side man..
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP