Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skintaby smedja Harplinge


skottskadad - några minnesanteckningar



nyheter som är en gammal sanning
bland flyktingströmmarna gömmer sig
personer med blod på sina händer
grymheten når andra dimensioner
då förövarna får en fristad intill sina offer
få utomstående orkar längre bry sig om kriget i Syrien
men det är en farlig och korkad inställning
kriget påverkar vår värld mer än kanske något annat
sedan andra världskriget. allt enligt säkra källor
slagskuggan faller som en slöja
svart som sot tät som hårt hopslagen dräll

dessa nyheter kommenterade du 20160209
en livlig konversation mellan dig och "religionen"
river upp såren så de blöder i dagbräckningen
att förstå varför är svårt när jag läser en kommentar
"kan ett snyggt möte bli ännu bättre om alla...togs bort "
i Trägudarnas land förändras villkoren
fick en käftsmäll då jag läste en kommentar hos
en som inte mådde bra fast idag tycks tårar ha torkat in
eller så var det en Copycat för det är ett långt tidskliv....
mellan Geklav och strängaspel i orkesterverket
--dessutom hur kan du inte ha klarat ditt betyg
och ändå tala om
Sackeus blick flackar där han sitter i mullbärsträdets topp
allt med tanke på att plymen är litet dizzy
galenskapens träd har många grenar och har ett fabulöst
ordförråd vilket innebär att en krona av guld/kunskaper/
vilar på dina axlar i fjällkons land. .. hm var det för
allt det osagda ? dansen runt guldkalven
var i sin linda då. pekfingret följer tidslinjen
helt sanslöst därjämte med de övriga sidorna ordvalet är ditt
och tankeflödet lorden mm förstod bättre texterna du
gav mig .bakgrunden jag inte förstod då kram
du har ett makalöst finger
får hjärnsläpp fotografiskt minne ?
sant hästar har gott minne

känner mig som musen instängd i ett hörn.
jag vänder fram ett nytt oskrivet blad i anteckningsblocket
och ser att dagen i dag bjuder på 2 grader plus och gråmulet
snöglopp eller regn väntas
hoppas din dag blir ljus älskade uggla

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 506 gånger
Publicerad 2019-03-13 11:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck bara blundar
2023-09-12

  morgonstjärna VIP
önskar detsamma, känns lättare då inser hur många fingrar som nyttjar mina texter för leda hästen åt olika håll.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP