Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara min

Du är snön som faller
flingorna från skyn
det vackra mönstret
bilder ur himlens bryn
du är ängen den gröna
och livets klorofyll
vårens sköna blommor
verklighetens idyll

Du är gruset på vägen
där promenaden går
och samtalet som förs
när tillvaron är svår
du är skogarnas sång
livets härliga natur
skapelsens vackerhet
jordens fina djur

Du är rosen av kärlek
som själen så berör
lystren och blombladen
och doften den strör
du är vinden varm
som lockarna smeker
och barnet på stranden
som i sanden leker

Du är vattnet i floden
där fiskarna går
kärleksorden vackra
som söker sina spår
du är solen där uppe
som värmer mitt skinn
den som ger energi
och du är bara min

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-18 05:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En modern kärlekens höga visa, att njuta av!
2019-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Hur gick nu orden i sången? Om du är vågen så är jag havet. Om du är havet så är jag stranden. Om du är stranden så är jag vinden eller sanden...? Jo, förälskelsens luft blåser ömsom varmt, likt en svalkande bris eller en isande vind.
2019-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-03-18

  StinaJ VIP
Vacker och kärleksfull hyllning.
2019-03-18

  Änglaögon
Så fint skriftat om kärleken.
2019-03-18

  Feliaxel VIP
Så vackert skaldat
2019-03-18

  Maria Sundelin VIP
Fin hyllning
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO