Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nere vid skroten



Senast jag såg
månen
var i maj.

Men det känns så
konstigt.

Som om det fortfarande är i maj
och att jag fortfarande står och väntar
på den











Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-13 23:41



Bookmark and Share


  Jaseph
Tiden flyktar fort.
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg