Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbana på Östermalm – ”T-Ropsten” ska få trygghetsrum.

Tunnelbana på Östermalm – ”T-Ropsten” ska få trygghetsrum för ordningsvakter!

”Droppsten perrong” mitt smeknamn på tunnelbana på Östermalm ska få trygghetsrådrum, där kommer att byggas en del av tunnelbana Ropstens perrong under våren.

Anledningen är att ordningsvakterna ska få ett nytt trygghetsrådrums plattform och vakterna om måste skydd när någon har varit aggressiv, eller någon som kan inne vistas i resenärsmjlön i väntan på polis, eller någon har blivit utsatts för våld, är sjuk eller behöver dra undan...

Ombyggande påverkar inte tunnelbana trafiken till och från Ropsten, men det kommer att påverka framkomligheten till tunnelbana station upp till perrong med tanke på att det inte finns hiss för hela den långa sträcka från perrong till biljetthallen, då man måste tänka sig om man är kille, tjej, gammal eller har ett vist handikapp hur äventyrlig kan det bli vägen hem till trygghet.

Mycket klokt att återuppbygga plattformen på Perrong. Det finns en otroligt stor tomt utrymme, inneslutna i cementplattor, där om du träffar väggen är ekot av ett konstigt, obetydligt utrymme, det finns en plats inte bara för kvarstadstationering vakter eller förvaring typ fängelse, men också för spiritualism, WC dusch för när och färjan resenärer, inte mer att underskatta att visa religioner har renhet vördad 5 gånger om dagen som kommer från Östersjön båtar, eller personal som tjänstgöra i område.

Samtliga Trafikanter färdas också från Ön Lidingö, spår tåg eller buss som har kommit till tunnelbanan kommunikation, de har många minuter som kräver, omsorg, omvård, utbyte av skor och kläder, eftersom kanske på Ö blåste och regnade medan över Lidingö bron ör vackert väder och solen skiner, Att rapportera till den civiliserade stor staden Stockholm City.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-03-13 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP