Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljö - Haiku

 

 

miljöaktivisterna

må ha goda avsikter

har ej rätt i allt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-13 12:11



Bookmark and Share


  Per Drysén
Ingen är allkunnig
2019-03-14

  Bodingen VIP
Häromdagen gick t.o.m grundaren av Greenpeace, Patrick Moore ut med detta uttalande:

Global uppvärmning bluff iscensatt av köpta och korrupta experter.

Just det, pengar, pengar och åter pengar, en affärsidé som allting annat.
2019-03-13

  Kungskobran VIP
Miljöfundamentalisterna skrämmer mig med sin intoleranta och kompromisslösa attityd
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP