Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårt vardagsliv är deprimerande, vart är min fristad? ge mig kartan till eldorado amigo! pronto!


Manövrering

Jag kör i en bil, jag vet inte var
var de till vänster?
förlåt, vad var det du sa?

de går flera mil mellan dina svar, 
om jag kör förbi ica,
sitter du kvar?

visst de går fort
ska bara ha en sak
kommer ut med två kassar
ehm, vad var de vi sa?

ouf fyfan nej, ingen diciplin
med humör som en åskgud
vi frossar som svin

koppling, gas, vart är min broms?
jag vill bara gasa, vill ej vända om

kör runt längst krönet
sen kör du tillbaks
mitt liv känns så fattigt
när jag gör som man ska.

 




Bunden vers (Rim) av Nellie629
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-13 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629