Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredd, blir bäst bädd...

Bred vid liggande ofta gör
att en kanske hamnar utanför...
En tanke skänka
om man där sig ska bänka...
Nattkläderna de skrymmer innanför... .. .






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-03-13 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt