Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt...

Oftast blir det djupt när jag skriver så att ingen kan förstå
Vill ofta låta andra gissa hur jag faktiskt mår
Men nu så blir det utan omskrivning och skit
En liten kort ingress om mitt lilla fula liv

Jag är kär i någon som vanligt som inte vill ha mig
Vete fan om hon fattat någonting, men det fattar nog vem som helst
Har en dust med ångest så klart och jag ser allting i svart
Runt om mig svävar de andra i ett liv jag borde haft

Har tankar så klart om allting, borde sticka ut i världen och se
Längtar alltid tillbaka till Tyskland, längtar alltid till turné
Har tankar om livet i stort och att det kanske borde ta slut
De tankarna är stora igen och nästan allt jag tänker just nu




Övriga genrer av Dunder The Dirt
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dunder The Dirt