Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintage


liksom

du är klok
liksom en uggla
du är smart
liksom en docent
du är snäll
liksom en gammal god vän
du är speciell
liksom en pärla
du är lagom liksom
mellanmjölk märkt Arla
du präglar min värld
liksom en fransk impressionistisk målning
till ex Monet
du har liksom
perfekt hållning
du är vacker
liksom en ängel
och
du blir liksom en tolkning
av guds insikt
och kärlek
i tid och rum

the apache kid







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-13 15:25



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Denna dikt var liksom bra!
2019-03-14

  Stay Golden
If all Men would only find the peace of mind to utter such words. Great Job gettin' it down on paapyri ^^
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP