Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ögonen med sig!

Du var ingen diamant...
Nej, jag är en oslipad sten...
Du en mer slipad...

Jag trodde du var en ros...
Men du var mer ett törne...
Det beror väl på...
Men om dig sas det att
du var mer än upptaggad...

Du sa dörrarna till dig var alltid
helt öppna... Jag kom aldrig in...
Konstigt! Jag hade gett dig
den enda nyckel jag hade...
Är det möjligt det är en
outnyttjad skatt ännu...

När du flyttade från stan
blev du en annan...

Jag tar mig för pannan...
Blev jag en annan?
Men detta har ju du nog rätt i då...
Det är nog så... Jag känner mig gladare
nu än förr... Det beror kanske på...
Att jag hittat tappad nyckel nu då...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-13 15:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Första 'versen', det heter väl 'än mer slipad'. Inte som du skrev, 'en mer slipad'?
Jag har inte fel ens när jag har eller gör det.
Jag medger det först efter 'hårda förhandlingar' i vilket fall.
När jag blir 'överbevisad' medger jag det motvilligt.
Påminner om politiker och andra 'upphöjt respekterade' personer...?
Blir irriterad på alla dessa 'eeeh' som tveksamhet och eftersläpningar. Själv gör jag som sagt inga misstag.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt