Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kartläsaren

Hon läste kartor åt andra
pekade ut riktning för resans mål
visade hur de skulle vandra
för att undvika vägens hål
Glömde bort att resan var deras
att nya kartor ritas var dag
av dem som tillåts leta
tillåts falla
tillåts att på irrande vägar
slutligen nå egna mål




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-13 18:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
Du är ju Sofia självt :O Så vis!
2019-03-13

    ej medlem längre
vackra färger
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP