Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta är en uppriktig hyllning till en man som i mina ögon var en hjälte. En vardags- och lördagshjälte. Ty på den tiden kom det post även på lördagen.


POST-SUNE

på den gamla goda tiden

när postverket fanns kvar

bodde det uti älvkarleby

en rekorderlig karl

sune susade med gula cykeln

bygatorna fram

och hos postverket fick inget

ligga kvar och samla damm

 

sune rosengren har lämnat 

sin post, sitt jordeliv

men min bild av denne postiljon

är ytterst positiv

ingen risk att en försändelse

kom bort på något sätt

nej, så länge sune jobbade

så blev det alltid rätt

 

LARZ GUSTAFSSON  13/3 2019

 

Ge oss det statliga postverket tillbaka!!!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-03-13 18:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En POST-um hyllning.
2023-01-10

  Kungskobran VIP
Poste restante finns kvar
stannar hos posten i eviga dar
den delas aldrig ut
servicen har helt enkelt tagit slut
Post Nords underbara tribut
2019-03-13

    ej medlem längre
Det var ordning och reda när den riktiga Posten fanns. Postnord är ett bedrövligt och misslyckat företag som inte kan sköta sina uppgifter!
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP