Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-27 kl 16:30


Dimma Haiku


Morgonljus häller
skopvis sjön åter igen
Dimman försvinner

*

Kommentar på Dimma Haiku

ResenärGenomLivet "Gillar dimma...den är också vacker
..fin haiku"
2017-05-27
BenGust "Dimslöjan kan vara skön över sjön om
morgnarna. Skopvis med applåder!"
2017-05-27




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-13 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP