Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt för vacker

för att man inte ska ta notis om dig när du går förbi
Så man kan inte bara låta bli att vända sig om
visslandes på en liten kärleksmelodi
En liten kärleksmelodi då man drömmer sig bort
att om man fick chansen på dig, så skulle det vara
i en liten ljuvlig fantasi, där man som Man
skulle smöra och surra för dig
Bjuda in dig till ens sagolika slott
Där man som Man skulle säga en massor av helt
underbara saker till dig, eftersom du är ett sånt
vackert litet honungs bi, av en säregen sort

Så när du går förbi en kan man bara inte låta bli
att vända sig om, eftersom du är allt för vacker
för att bara låta en stå en bi
Så du är allt för vacker för att man som Man ska
kunna hjälpa sig själv att inte vända sig om

Åh, vad fin hon var
Men jag får inte vända mig om?!
Skit också
Det här var inte lätt...

Ken Cassel
13/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-13 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel