Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ovissheten.


Innan vinter blir till vår

Jag ser dig ibland när vinter blir till vår,
Jag vet aldrig var du varit eller vart du går.

Tid är något jag sällan får, därför fäller jag ibland en tår.
Det är som den böjda delen av barrträdet jag inte når.

Ofta går vi tysta genom flera snår.

Så säg mig du, vad tänker du på?, berätta innan vinter blir till vår.




Fri vers (Fri form) av Bill, tror jag
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-13 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bill, tror jag