Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg vs skuld

Sorg
Sorg eller skuld
Eller både och

Att sätta namn på sorgen
Att sörja
Drabbas av sorg
Ha sorg

Vara i sorg och se den förändras
Den försvinner inte
Men byter skepnad

Jag ser det
Att jag sörjer att det inte är som jag skulle vilja




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-13 19:34



Bookmark and Share


    Mackan 1966 VIP
Jag ser
Jag sörjer att det inte är som jag skulle vilja
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP