Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sorters omöjligheter


Trodde jag visste
vad jag ville ha
och vem jag sökte

Så kom du
och vände uppochner
på allt

Du är så mycket annat
och så mycket mer
och allt jag nu
vill ha

Jag kände det direkt
att du var mitt öde

Men vad hjälper det
när vi ändå inte kan
vara tillsammans




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-13 23:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tja, va säger man ! Bingo. Fullträff. Douze points !
2019-03-15

    ej medlem längre
Vackert och sorligt på samma gång...
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff