Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han har inte ett känslomässigt system som funkar


Tresamhet, kapitel 2


vi visste ju
precis
eller
jag visste ju
precis
vart vi skulle
vi skulle ingenstans
så var det ju
jag vet det
jag sa det till alla
ingenstans
bara jag och mitt nu
och det finns tider då jag vill lämna
teflon
friktionslöst
ut ur våra gemensamma kapitel
skriva vidare på min egen historia
ändå
han sitter med henne
och vi har pratat om det
ju
jag får inte ta det såhär
det är bara
vänskap med kram
från singular till plural gånger plural gånger plural
det är bara vänskap ju
precis som vi var ingenting
bara vänner som sov
i början





Fri vers av mögel
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-14 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel