Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtar gå barfota i sand lyssna vågors skvalp

Drömmen om en ny sommar hägrar
längtar efter att få ta av mig skorna
vädra mina fötter gå barfota i sand
bara ströva omkring fri och njuta
av naturens under stora skönheter
som serveras framför mina ögon
känna doften av grönskans blomster
lyssna in vågornas skvalp mot strand
låta kläderna vila på den och bada naken
sitta och se solnedgångens färger
nybadad med en kopp kaffe i hand
är som en smak av himmelriket
sommar jag längtar efter dig






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-15 10:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP