Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så fel?


Beroende av dig

Beroende av din närhet
Din blick
Din närhet

Fel
Det har känts fel
Jag vill vara en oberoende människa

Men så blir det inte
Jag är sådan
I stort behov av närhet

Jag ska gå ut på torget idag och skriks
Jag klarar mig inte utan dig och det är jag stolt över
Jag är jag och jag duger

Skäms du för att du är beroende av luft?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-14 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP