Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken till våren

Nu är snart den underbara våren här
Den som jag alltid haft så kär
Den sol och vackra blommor ger
Fantastisk värme den också har
Vi i lätta kläder oss nu klär
Och jag om annat inte ber




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-14 09:30



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Visst längtar vi till våren
2019-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om våren, den ljuva!
2019-03-14

  Solstrale VIP
Vår-fina-ord! :)
2019-03-14

  ULJO
Underbara vår. Hoppas det snart ser som på bilden.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP