Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste skriva ut min ilska och frustration

Tack älskade penna att du finns
i mitt så viktiga liv och hjälper mig
att skriva ut min ilska och frustration
jag måste annars exploderar hela jag!
så mycket orättvisor pågår i samhället
när jag läser om en cp skadad man
som haft en personlig assistans i 10 år
men som nu inte längre ska få ha den kvar
då börjar det sjuda av stor ilska i min lilla kropp
kommunen lägger hellre pengar på annat!
jag önskar jag kunde skriva svart på vitt
den stora sanningen som pågår i vårt land
där folk ställs mot folk, där allas lika värde
är påhittade ord som klingar falskt
men det är tabu att yttra sig om det!
då blir man beskjuten av den politiska korrektheten
anklagad för att vara rasist och främlingsfientlig
tänk så fel de har, de älskar att ljuga och förtala
smutskasta utsätta människor som vågar
gå emot deras lögner och säga sanningen!
folk ser märker förstår ändå vad som sker
svaga sjuka gamla handikappade
hemlösa blir behandlade som skräp
de är inte betydelsefull värda någonting
verkar som politiker vill att de ska dö ut
jag vill skrika ut min ilska så det
hörs över hela avlånga land
jag kokar så in i norden
kan inte vara tyst!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-14 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"jag vill skrika ut min ilska"

Jag skriker med Dig på mitt sätt!
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP