Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonrum utan ord

I marsmitt
hittade jag en dag
att spendera några rum

svepta
i långsam tystnad

utefter ingenmanslandets tidslinje
av flimrande jag
ur gravitationens båge
av kronologi och Lebensraum;

dess ojämnheter, störningar
som påkallar världar

och alla dessa dagar


I utkanten av kroppen,
under skuggande hand,
hukar aftonrum

utan ord,

doftande av nattviol




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-14 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP