Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hör…

 

Du hör!
Jag hör!

Våra andetag smidiga och transparenta

Jag lekte!
Du lekte!

Vi läkte drömmen som vuxen barnlek

Vi lider av ensamhet
Vi har inte längre mycket tid kvar att leva

Vi sakta, sakta försvinner med och i tiden

En gång i tiden
Hade du och jag ett värdig liv

Ett liv som var bergdal men Okej

Nuförtiden är vi bara gamlingar
Och en belastning för samhället

Ett förnedrat liv

Den tiden tog energin aldrig slut
En tid som vi älskade livet

Nutiden energins töms ur… ej laddbara

Man önskar sig bara dö!
Man vill bara försvinna!

Men ödet har ett annat val… lek

Inte dö!
Inte drömma!

Utan bara lida!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-03-14 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP