Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnets behov är…

 

Barnets grundbehov
Är
Kärleken

Utan,
Denna kärlek
växer barnet saknande ömheten

Et barn
har
Ett barnsbehov

Och,
Det är de vuxnas ansvar
Att fylla den behov

Mata inte era barn hat
Mata inte era barn egoismen
Mata inte era barn ensamheten

Utan,
Mata dem human. Öppna deras sinne
Mata dem kärlek och förlåtelse

Ett barnsliv är ett fullansvar
Ett barn behöver är bara vara barn
Att få ett barn är den bästa gåva någonsin man får

GUD är kärlek
Ett barn är kärlek!
Att ha en familj är lika med kärlek

Mig själv har jag inga barn alls!
Ej en familj heller!
Jag har bara mig själv!

Och heter flykting Naji!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-03-14 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP