Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utav barn och dårar

 

Farfar: -Vad ska ni bli när ni blir stora då, kära barn?
Emma, 10: -Ja jag ska bli välbetald porrstjärna i Beverly hills. Ja det ska jag!
-Edvin, 11: -Yrkesmördare, fast bara döda dom onda.
-Farfar :- Ja ha, ja ha, jaså ser man på.. jo. Fast porr och mord är INTE bra vet ni vad..
Emma: -Hit med 500 spänn, annars tjallar vi att du är rattfull!!
Edvin: -1000 till mig!!
TVÄRBROMS
Farfar : -Ja då är ni snälla och kliver ur min bil era jävla mord- och porrungar!!!
Emma:- Fan ta bort pistolen gubbjävel!! Det är 17 minusgrader ute och 7 mil hem. Ska du ha ihjäl oss?!!
Vi skojade bara fattar du väl, och jag ska bli välbetald författare och Edvin advokat. Sluta sup så förbannat din bittra självömkande idiot...
Farfar :- Utav barn och dårar får man höra sanningen...
Bra Emma, det är ruter i dig jäntunge. Ja jag ska lägga av med drickat. Fy fan..
Edvin: -Men skilj dej från farmor kylskåp, den äckliga kärringjäveln!!
Farfar: -Ja, jag har fått nytt jobb, i San Francisco.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-14 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP