Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvartston lycka


Ett livsspår

en kvartston lycka

alltför spröd

för att hela

cirkeln smycka


Så flyktig

den jordens sekund

alltför kort

för att bära agg

och avund




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-14 13:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för ”ögonblick av lycka- att bära i ”jordens sekund”
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP