Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har äntligen börjat se ljuset efter sjukdom. Tre olika antibiotika kurer har jag ätit på grund av en infektion. Satte sig i hela kroppen på mig. Tröttheten är värst. Har svamp i munnen hela matstrupen och magen. Nu kan det bara bli bättre!


I din trygga famn!

Kryper in där titt som tätt.
Det känns helt rätt.

Trygghet i vardagslivet.
Det är viktigt för oss alla.

Ha någon att luta sig emot.
När det stormar som värst.

När orken tryter, även om man vill så mycket.
Göra något som lockar fram skratt är som ren medicin.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-14 14:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om din man, underbar kärlekspoesi!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP