Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skymning

 

 

Skymningstid 
Jag väntar på
dig 
skymningskvinna

Jag rör dina bröst 
för att få dig att 
skimra

Gryningsljus 
Dimmor döljer 
min lust

När jag går 
ser jag inga spår 
av vår 
älskogslek

Morgondis
Ensam igen 
med min låga

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 284 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-03-14 14:15

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och drömmande ton i din fina dikt!
2019-03-15

  ULJO
Kärleken kommer och går. Hoppas att den stannar i din hand
2019-03-14

  Kungskobran VIP
Fint skildrat av kärleken som kommer och går, den eviga lågan består
2019-03-14

  Anya VIP
Som en önskedröm. Som läsare vet man inte om det är verklighet eller dröm. Vackert.
2019-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
som ett skimrande smycke - borttappat och åter hittat och kanske borttappat igen...
2019-03-14

  Fulbergarn
en fin bild
till en passande text
2019-03-14

  Öknens Ros VIP
Sensuell ton.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten