Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

 

 

dagen som kom

var tom och händelselös

inget av värde att rapportera

det är väl så livet är

stundtals

man får väl hitta på nåt skoj

kanske

inte...




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-14 15:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Titta på Mel Brooks "Det våras för stumfilmen", skrattar man inte då gör man det aldrig he
2019-03-16

  Fulbergarn
sånt väder också,
sega dagar
varken vår eller vinter

råna en bank utan pengar är också tomt
2019-03-14

  Kungskobran VIP
Livet är tomt och innehållslöst , som en påse, om man inte fyller den med något.
Hasse Alfredsson
2019-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är väl livet ibland. Sedan kan det vända och hända.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP