Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen


CITAT XC-XCI-XCII

XC

Det finnas tre typer av människor,
I.De som söker problem.
II.De som skapar problem.
III.De som löser problemet.

XCI.

Det till synes mest bestående
problemet
är motsatsförhållandet mellan
de som har problem och de
som inte har några problem.

XCII

Istället för att utrota problemet,
rotfyller många det.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2019-03-14 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP