Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar.

Vi går i en skog, på vägen möter vi en liten tomte som stoppar oss och ber oss vända och ta den andra vägen, okej tänker vi, han är ju en tomte och han litar vi på. Vi vänder och tar den andra vägen, där möter vi en stor svart demon som vill ta oss.
Men vi springer tillbaka och möter tomten igen, nu jävlar tar vi han!
Han vilseledde oss med mening och det godtar vi inte, så vi spöar honom och frågar varför han gjorde som han gjorde, han svarar bara att han trodde han gjorde rätt.
Boom; tomten dog.
Nu går vi vidare och ser vad som väntar.

Vad tar vi för lärdom av detta?
Jo, det går fan inte att lita på tomtar.


S.Turesson




Fri vers av S.Turesson
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-14 18:43



Bookmark and Share


  Flisan
Gotland.
Texten tar mig tillbaka till sommarkvällar och spöknätterna som min syster brukade skrämma mig och min kusin med på Gotland.
Jag gillar det.
Att den kan förmedla en nostalgikänsla hos mig :)
2019-03-14

  Bjarne Nordbö
Äntligen.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson