Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kallt i huset

Det är kallt i huset. Veden är slut och nollgradsvinden pressar på. Kyler.
Jag tar av mina gamla manuskripthögar.
Trycker in i kamin. Tänder på.
De brinner som fan.
Ger värme för en stund.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-14 18:47



Bookmark and Share


  Engel
Opublicerat eller ej. Värme är värme.
2019-05-04

  Gunwale VIP
Men vad nu? Inget opublicerat, väl?!

2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP