Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS BARA EN RIKEDOM

 

 

 

 

HÄLSA

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-14 19:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, har man inte hälsan så hjälper det inte hur mycket pengar man har...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Kärleken
2019-03-17

  ULJO
.........och kärlek. Utan kärlek ingen hälsa.
2019-03-15

  Feliaxel VIP
Så sant
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP