Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lungor

Dina andetag fyller mina lungor

Om kärlek kan blekna

Så kan smärta 

Om kärlek kan spira

Så kan kannet

Jag blir matt

av saknad.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-06 11:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
WOW 5 Points :)
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP