Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

Friskt mod

Tilldragelse

Attraktion

Avstånd

Blickar

Återhållsamhet

Hjärtpuls

Andtung

Borttittande

Ohänta

Händelser

Min devis, 

jag har lugn

du har ingen

spelordning

i det andas jag. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-25 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP