Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärt Geometri

från punkt till punkt

i resan mot ett fulländat hjärta

alltid dessa skarvar trots en given mall

just idag gapskrattar jag mig igenom

det hjälper inte ens med en linjal och struktur

när det skall målas fritt blir det små mini skarvar 

så har jag alltid gått min väg, mitt kreativa jag

vad är skönheten när inte ett fel får finnas

när den fundamentala grunden inte får vara kärlek

så har jag aldrig varit matematiskt begåvad...

...trodde jag! Ha! 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-15 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP