Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Slumpen av Anya


Osynlig väntan

Landstinges väntrum
är det värsta jag vet
där blir tiden till en evighet
Det borde vara min tur
eller hur?

Men ingenting händer
jag vrider mina händer
i osalighet
När kommer jag in?
tiden borde vara min.
Nej mig har dom glömt
och mina papper gömt

Alla har gått hem,
vaktmästaren kommer in igen
Men vad i allsin dar
varför sitter du kvar
Jag väntar på min tur
den kommer väl snart
eller hur.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-15 09:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ibland känner man sig osynlig
2019-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Som scener ur en film.
2019-03-15

  Öknens Ros VIP
Detta har säkert inträffat i verkligheten.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP