Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

En riktig vän
är som skön musik.
Njutbar och vacker
som det fria andetaget.

(Obs! Lånad bild)




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 11:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, våra vänner är vackra och härliga att ha!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma