Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F



Fabriksägaren
föll för frestelsen
förfalskade fakturor

frikostig festprisse

fordringsägare framförde farhågor
förtroendet förbrukat

förundersökning
finanserna fingranskades

fiskal
framlade fakta
förordade fängelse

försvarsadvokat
förordade frikännande
försumlighet, föreslog fotboja

folksamlingen flinade

fabriksägaren frihetsberövades
flerårigt fängelsestraff fastställdes




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-03-15 11:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Förbaskat fint författat!
2019-03-22

  Solstrale VIP
Fantastiska F-... Ord...
2019-03-20

    Peter Söderqvist
Fantastiskt fångat F.
2019-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Finurlig,fenomenal F format!
2019-03-19

  Quasimodo
Det var som F-!!!
2019-03-18

  Peter G VIP
Frapperande fiffel !
färgstarkt förmedlat!

2019-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, gör man fel får man stå sitt kast...kul berättat...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Fyndigt och mycket bra skrivit! :)
2019-03-17

  Maria Sundelin VIP
Han fastnade med fingrarna i syltburken
Kramar
2019-03-16

  lila fjäderblomman VIP
Fy för F!
2019-03-15

  M.Eta
Fantastiskt!
2019-03-15

  Olof Lagerhorn VIP
Ett ord kan säga så mycket, men vad ryms inte i en bokstav:) Fyndigt och skickligt!
2019-03-15

  Fulbergarn
F
2019-03-15

  Johan Strömstedt
Leken med bokstäver är en bra övning.
Håller själv på med O, vilket skapat mest negationer och motsatser. Bör således inte nyttjas för mycket.
Bra skrivet.
2019-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
bra och fyndigt om korruption med följder!
2019-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt fyndig formuleringskonst!
2019-03-15

  Respons VIP
Festligt fyndigt och fantasifullt.
2019-03-15

  WyS VIP
Bravo!
2019-03-15

  Kungskobran VIP
Fyndigt, fyndigt,fyndigt
2019-03-15

  Ezmeralda VIP
Festlig text, att du fick till det så bra.
Får framföra finurliga formuleringar!

2019-03-15

  Feliaxel VIP
Kul text på bokstaven F
2019-03-15

  Niliboy
Jättefint! Jag brukat gör på L!
2019-03-15

  limerick
Fantastiskt finurligt flerordigt formulerat för författarens följare!
2019-03-15

  ULJO
Finurligt på F
2019-03-15

  Öknens Ros VIP
Finurligt fångad förbrytare.
2019-03-15

  AiA Maria den fria

Fantastiskt
Friskt
Fritt
Fint
F

Tack!

2019-03-15

  Mats Edin VIP
Finurligt framställd, fantasifull, flärdfri
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP