Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller inte?

 

 

En helt vanlig dag, med de vardagliga sysslorna. Kvällen hade förlöpt som vanligt, en fika till TV-nyheterna och sedan en film som hon tyckte var obehaglig. Hennes man däremot tycktes fascinerad av den. Själv tyckte hon bättre om komedier, skräckfilmer undvek hon i möjligaste mån.

Kvällen blev sen innan de gick till sängs. Hon sov djupt när hon plötsligt kände hur hennes strupe snördes samman. Hon började kippa efter luft, paniken började komma. Det blev värre och värre. Snart kvävs jag, tänkte hon. Med ett ryck vaknade hon, tog djupa andetag, hjärtat bultade som en stånghammare. 

 

Bredvid låg hennes man, till synes sovande. Att han inte vaknat av hennes kamp för att andas, han som var så lättväckt. Han brukade alltid snarka, nu kom inte ett ljud förutom hans andetag. Sov han inte lite för lätt? Resten av natten låg hon vaken.

 




Prosa (Kortnovell) av Öknens Ros VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-15 12:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Dagens tv-teknik gör det möjligt, du måste trycka på delete-knappen när filmen är slut annars fortsätter den typ real-tv, dålig info av dom bolag som nyttjar detta he
2019-03-16

  Fulbergarn
nattmara kan vara läskigt
2019-03-16

  Hedvig Berg
Ruggigt ...
2019-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Man kan ju undra? Kanske mannen blev inspirerad av den obehagliga filmen? Bra spänning i din text!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP