Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ickets tomhänta lättnad

Åar, sjöar
och skogens fuktiga dälder
är så upptagna
med att finnas
att de fullt ut
fyller upp varje del
av tiden och rummet
i en tät
robust
närvaro
utan hopp
om ickets tomhänta lättnad




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-03-15 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP