Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...på ont o gott...

 

 

Allt ”ont”

-börjar med en tanke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek

 

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 422 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-16 08:20



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Halsband med
några pregnanta
pärlor i glans

Allt "gott"
-börjar med en känsla
2019-03-19

  Hopplös själ
Så många olika tankar jag får här.
Bara tanken på vad ont innebär känns milsvid för mig!


2019-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Ja, och borde stanna där!
2019-03-18

  Kungskobran VIP
Allt gott börjar också med en tanke
2019-03-16

  ULJO
Så sant
2019-03-16

    ej medlem längre
Så klart och insiktsfullt!
2019-03-16

  Poeten Salvador VIP
Din tanke lossar
2019-03-16

  Öknens Ros VIP
Som slår rot...
2019-03-16

    ej medlem längre
"tankar är skuggorna av våra sensationer, alltid mörkare, tommare, enklare än dessa"
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria