Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...frälst från ondska?...


Det finns
-en tid

för sorg
för glädje

för förlust
för vinst

för hat
för kärlek

för rädsla
för trygghet

för tystnad
för dialog

för lögn
för sanning

för isolering
för gemenskap

för makt
för fri vilja

för tvång
för tillåtande

för underläge
för egen kraft

för att riva
för att bygga

för att lida
för att njuta

för att skiljas
för att mötas

för att döda
för att hela

för att födas
för att dö

för krig
för fred

för ofrihet
för frihet

Din tid
-är nu

Vilken tid
-väljer du ?













Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-15 22:23



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag väljer tidlösheten och svävar i förvissning om något.
2020-10-29

  Poeten Salvador VIP
Herakleitos sa att världen består av motsatser.

Glad att du satte rädsla och trygghet mot varandra. Man kan säga säkerhet också. Om trygghet är att tro att vi klarar av att hantera det onda, så kan vi se säkerhet som tron att inget ont händer
2019-03-16

  Kungskobran VIP
Tiden är en schimär
den finns inte här
det är en konstruktion
i tron
att univesum
har ett slut
Tiden är en shimär
den finns inte här
2019-03-16

  Hopplös själ
Just nu väljer jag tystnad,schhhh

Men det är något intressant med perspektivet att det finns en tid för allt det där och mycket mer därtill....

Förlåt,tystnad var ju det jag valde schhhh på mig själv!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria